Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrast – Chrast městskou policii sice nikdy neměla, zato v obci až do konce roku 2021 fungovalo policejní Obvodní oddělení Chrast. Jednání o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrast – Kolem chrudimského starosty se zamotává nejasná kauza. Kdo bude platit tři čtvrtě milionu? Oprava jihovýchodní zdi zámeckého parku v Chrasti...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrast-Chacholice/Horka – Dobrodružství na obou stranách silnice vedoucí z Podlažic na Skuteč už zažívají řidiči od 19. května. Tento týden se navíc...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Praha/Chrudimsko – Nečekanou, ale ohlášenou návštěvu přivítal ve své kanceláři tento týden prezident Miloš Zeman. Zajímavé je i to, že prý spolu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim/Chrast – Místní periodikum přineslo informaci o sporu, který probíhá údajně mezi stranickými kolegy Babišova hnutí ANO 2011, a sice starostou...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Policisté a hasiči patří mezi ty, kdo takřka denně nasazují své životy v práci, kterou většina společnosti považuje za potřebnou a...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Chrudim – Nelehkou volbu má teď před sebou každý, kdo by rád sloužil své vlasti v uniformě. Jak město, tak stát hledá strážce pořádku. Radnice...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Snad každý mladší i starší muž si kdysi hrál na četníky a zloděje, přičemž většina chtěla být těmi, kdo chytají nekalé živly a posílají je...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - "Že někdo ukradne ze školy dataprojektor, se jen tak nevidí," konstatuje tiskový mluvčí chrudimské policie Jiří Tesař. Takovým případem se...Celý článek »