Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Odtah autovraků, na které jsme upozorňovali, již proběhl, ale bez dodatečné kontroly. Technické služby Chrudim lokalitu podle...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Vraky aut postávající v ulicích města, jsou nekonečným zdrojem inspirace. Ať už pro novináře hledající nové téma, nebo pro ty, kdo...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Na postu jednatelů Technických služeb Chrudim došlo po posledním jednání městské rady k překvapivé rošádě. Jakmile totiž skončila valná...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Skuteč - Středem pozornosti strážníků zdejší městské policie jsou a i nadále budou autovraky odstavené v různých částech města a jeho okolí....Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Zatímco ještě v roce 2018 zastupitelé soudní spor zamítli,  nakonec i po změně vedení dospěli ke stejnému řešení, jaké původně chtěla...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 4 dny
Chrudim – Rok se s rokem sešel a opět se snesl prach, nejen na výlohy místních podnikatelů, ale i do polévek anebo rozečtených knížek v ...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Ve Svidníku pořádali setkání partnerských měst z celé Evropy. Na setkání byli zástupci měst z Ukrajiny nebo Polska a také starosta Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 11 hodin
Chrudim – V minulých dnech se na některých místech po Chrudimi objevily nové odpadkové koše. Pokud se prý nebudou líbit, nebo se ukáže, že už nejsou...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Chrudim – Jak by si mohli chrudimští hokejoví fanoušci vychutnat sledování živého přenosu společně, začal starosta František Pilný (ANO 2011) řešit...Celý článek »