Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – V minulých dvanácti dnech se chrudimští strážníci věnovali případu opakovaných krádeží květin na jednom z místních hřbitovů. Ke sběru...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 hodiny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Pardubicko – Podvodníci se tentokrát zaměřili na prodej z druhé ruky. Množí se případy okradených lidí, kteří si prodejem použitých věcí chtěli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Móda veřejných toalet na hřbitovech už dorazila a znovu se opět připomněla i v Chrudimi. Jako by se už nevědělo, co by se ve městě jak dalo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudimsko – Minulý týden měla policie zátah na řidiče kamionů a autobusů. Někteří to možná omylem, či záměrně vzali oklikou přes Tři Bubny. Na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Hřbitovy na území města obecně nejsou v nejlepším stavu. Od doby, kdy Chrudimské noviny ve fotkách představily mnohdy zanedbaná zákoutí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Revitalizace náhonu v Parku Střelnice je prý u konce. Snad odlehlost celého místa, kde přes den hledají vítanou zelenou oázu především...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim - Zdejším kriminalistům se podařilo vypátrat dvojici, která má na svědomí za poslední dva roky celkem sedm vloupání do místní firmy, kde si...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Pardubice - Přes zvýšený nápor nakupujících v obchodech zůstává ostraha supermarketů ostražitá. Během víkendu se právě pracovníci ostrahy hned...Celý článek »