Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Chrudim – V sobotu 10. února od 9 hodin můžete vidět pestrobarevné maškary v masopustním průvodu a jejich tradiční rozpustilé řádění na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Rok se s rokem sešel a konal se další masopustní jarmark. A co by to bylo za chrudimský masopustní průvod bez skvělého Národopisného...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim - V sobotu 4. února v 9 hodin projde městem masopustní průvod, ke kterému se můžete i vy připojit "u Ressla" a vydat se směrem na náměstí....Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrast – Volné prostranství náměstí v Chrasti se promění ve výstavní prostor. Během úterního odpoledne zde bude instalována putovní výstava Paměti...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Tuto každodenní činnost měl mít v popisu práce někdo jiný, kterého k tomu účelu vybral ve výběrovém řízení Pardubický kraj. Jméno této...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 6 dnů
Chrast – Jeden z posledních stromů, který se počítal mezi nejstarší vysazené stromy v zámecké zahradě v Chrasti založené v 18. století, byl buk...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Hlinsko – V úterý 13. února se v památkové rezervaci Betlém v Hlinsku uskuteční Rozloučení s masopustem. Celodenním programem ožije celé město....Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 5 dnů
Veselý Kopec - V sobotu 27. ledna se v prostředí muzea v přírodě na Veselém Kopci uskuteční první program roku 2024. Můžete zhlédnout...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »