Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 4 dny
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 5 dnů
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Sobotní dernisáž výstavy v Galerii Art Chrudim potěší kromě koncertu milovníky umění i prodejem nové knihy, kterou přichystali...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Veřejný prostor si musíme zvelebit především sami. Majitel Galerie Art svým iniciativním počinem předčil i veřejnou soutěž. O...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Rádi byste si rozšířili obzory, nebo dokonce máte rádi progresivní nekomerční hudbu? U příležitosti dernisáže výstavy v Galerii ART Chrudim...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - Sobotní odpoledne 25. srpna bude od 15 hodin věnováno zahájení výstavy Petra Nikla. Petr se Nikl narodil v roce 1960 ve Zlíně....Celý článek »
vydáno před 4 dny 12 hodin
Chrudim – V Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi máte ideální příležitost zhlédnout osvěžující výstavu Jiřího Slívy, která je...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 19 hodin
Chrudim – Muzeum je vzdělávací institucí. V případě Muzea barokních soch by to nemělo být jinak. Veřejnost očekává, že se dozví odborné a ověřené...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 6 dnů
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »