Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Za čtyři roky se situace s parkováním ve městě nevyřešila. Zatím nestojí ani jeden parkovací dům. Místo jejich výstavby se přehazuje...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Nedbalé stání a bránění v průjezdu ostatním řidičům se vymstilo šoférovi, na kterého tak při kontrole prasklo, že má propadlý...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - Během pátku se městští strážníci opět potýkali s nedbalým parkováním majitelů aut. V prvním případě je dopoledne upozornil...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Během středy a čtvrtka vyráželi strážníci vyřizovat téměř desítku stížností na špatné parkování aut na různých místech v Chrudimi. U...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - Dohromady celkem 17 „parkovaček“, neboli výzev pro neukázněné řidiče, rozdali v úterý strážníci na Palackého třídě a v Průmyslové...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Slatiňany - V sobotu po 14. hodině přijali strážníci oznámení o špatném parkování aut v místní Kaštance. Výsledkem bylo 12 pokut a 27 výzev...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Chrudim - Od pátečního rána se strážníci opět potýkají se špatným parkováním aut na různých místech v Chrudimi, na které je upozorňují místní...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chrudim – Ve čtvrtek se strážníci opět potýkali se špatným parkováním aut v Průmyslové ulici. Blokovala volný průjezd v místě za tamním...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chrudim - Během středy byli strážníci opět voláni na různá místa, kde majitelé nedbale parkovali se svými auty. Dopoledne nejprve vyráželi na...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - Každodenně se strážníci potýkají s upozorněním občanů na nedbalé parkování aut na různých místech v Chrudimi. Bezohlednost některých řidičů...Celý článek »