Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 5 dnů
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 2 dny 18 hodin
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového mostu může začít. Nový most přes řeku Chrudimku...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 13 hodin
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Se stavbou druhé části obchvatu těsně souvisí i úpravy několika místních komunikací. Původně měl po jeho dokončení vzniknout i diskutovaný...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Pardubice - V létě minulého roku podepsal Pardubický kraj s Ministerstvem dopravy memorandum o vzájemné spolupráci při přípravě a...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
ČR – Za jeden den bylo před úpravou cen ve čtvrtek 29. února 2024 prodáno prostřednictvím webu edalnice.cz přes 219 tisíc elektronických dálničních...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Kvůli bourání a stavbě nového mostu by se mohla přesunout většina dálkové a mezistátní dopravy včetně nadrozměrných nákladů do...Celý článek »