Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 32 týdny
Když jsem paní Marii Kyselové telefonovala kvůli rozhovoru, první její reakcí bylo ticho a poté se ze sluchátka ozvalo: „A myslíte, že to stojí za to...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Velikonoce jsou tu! Tedy, dnes ještě ne, začínají samozřejmě až v neděli, respektive v sobotu večer, kdy se katolíci sejdou v...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Slatiňany - Město bude muset investovat po vánočním řádění vandalů zhruba čtyřicet tisíc korun do opravy poničeného křížku nad slatiňanskou místní...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Slatiňany/Škrovád - Smůlu měl 53letý chatař, když se večer vracel z hospůdky. Namířeno měl na svou chatu vzdálenou několik málo stovek metrů....Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Slatiňany/Škrovád - V neděli před polednem přijali chrudimští strážníci oznámení o tom, že neznámý vandal poškodil ve Škrovádu kryt studánky,...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Slatiňany/Škrovád - V neděli hodinu před polednem vyjížděli hasiči na požár v rodinném domě v této slatiňanské místní části. Hořelo v kuchyni v...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Velikonoce jsou nejdůležitější svátky křesťanského roku. Předchází jim období velkého postu, kdy každý věřící zachovává zvláštní předpisy stran...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 7 hodin
Začátek a konec. Konec a začátek. Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 den
Čtvrtkem začíná velikonoční Triduum. Je vrcholem křesťanského liturgického roku. Následuje Velký pátek, Bílá sobota a v neděli slavnost...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Blíží se Velikonoce a s nimi i oblíbený jarmark na Resselově náměstí v Chrudimi. Na sobotu 23. března si mimo jiné můžete...Celý článek »