Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Pardubice – Brány opraveného fotbalového Stadionu Arnošta Košťála (CFIG Arena) se tuto sobotu konečně otevřou prvním fanouškům. Na tento prvoligový...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Na zhotovení bronzové pamětní desky s hlavou Emila Zátopka pro letní stadion se vyčlenilo 185 tisíc korun. Na sportovišti bude součástí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Od 1. listopadu mají občané města 20 dní na vyplnění jednoduchého dotazníku, kterým mohou do budoucna ovlivnit rozvoj sportovního vyžití v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Nic netrvá věčně. Dokonce ani životnost umělého trávníku není nekonečná. Čas od času je třeba ho vyměnit, ovšem jde o akci, která je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Pardubice – Už uběhl rok od schválení rekonstrukce letního stadionu za 430 milionů a zhotovitel je stále neznámý. Zatímco některé představa moderního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Letní stadiony jsou ve městě dva. Jeden, ten větší, leží v ulici V Průhonech. Druhý „za vodojemem“. Často dochází k mýlkám, který ze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Připomínat si slavné osobnosti, jež jsou svázané s minulostí, ale také se dny nedávno minulými v druhém největším městě Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Přejmenovávání některých míst ve městě podle všeho nebere konce. Po vášnivých diskusích, zda Velký sál v Muzeu má nést jméno Zdeňka Fibicha...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé, kteří se sejdou ke svému jednání v pondělí 20. března, budou mít na svém jednání celou řadu zajímavých bodů. Jedním z...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Každý dobrý hospodář, když opravuje svůj dům, snaží se ho opravit celý. Ne tak město, které vlastní jak celý atletický stadion v ulici V...Celý článek »