Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Záchrana chrudimské nemocnice je oblíbeným volebním tématem chrudimských komunálních politiků napříč politickým spektrem. Mluví se o snahách...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Nebýt plošného zkazu návštěv Chrudimské nemocnici by asi brzy hrozil personální kolaps. Je na tom s personálem dlouhodobě bídně. Byl tedy...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – Přes informace o omezení provozu na jednotlivých oddělení napříč nemocnicemi v Pardubickém kraji se nakonec chrudimská porodnice rodičkám...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 3 dny
Chrudim – Konečně přišel den, kdy se chrudimská interna trochu vzpamatovala z personální krize a může být po mnoha měsících alespoň částečně opět...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) zveřejnil po včerejším jednání krajského zastupitelstva bombastickou zprávu. Otevřit by se opět měla...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Personál v Chrudimské nemocnici pečuje o pacienty „zkrachovalé interny“ už přes rok. Kam se celá věc od července 2022, kdy byla...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubice/Chrudim – Rok po odchodu primáře Tomáše Tomka z chrudimské interny to vypadá na zázrak. Před několika dny se podle zprávy z nemocnice...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Pardubický kraj – Sestry a laborantky z pardubické nemocnice podaly v polovině prosince hromadné výpovědi, aby se domohly důstojného ohodnocení za...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – K tématu zdravotnických služeb v gesci Pardubického kraje tentokrát debatovali představitelé obecních samospráv v Chrudimi....Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Nejdůležitějším momentem pondělního jednání zastupitelstva byla podle vyjádření starosty Františka Pilného (ANO 2011) otázka zastupitele...Celý článek »