Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 4 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 4 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Postup při opravě poškozené sochy kapucína se teprve řeší, strážníci už ale policii poskytli záznamy z kamer a autor instalace poslal...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – V Chrudimi existují dvě legální plochy pro tvorbu graffiti od podzimu 2005 a není neobvyklé, že k nim vedou často i kroky turistů. Za celou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Nejnovější výtvor neznámých „umělců“, kteří už stihli poškodit část omítky na rekonstruovaném slatiňanském zámku, vyprovokoval...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Myší díra byla nedávno neprůchozí, protože ji město nechalo opět uvést do přijatelného stavu. Neznámí malíři se tu totiž pravidelně...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Posprejovaná zeď Na Kopanici přinesla diskusi o veřejném prostoru. Malíř Ivan Baborák například upozornil na známý fakt, a sice obdobně „...Celý článek »