Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Kašna s vžitým názvem Brusel měla podle některých potenciál stát se zbrusu novým uměleckým dílem, kdyby se přinejmenším obnovil její vzhled před...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – K bleskové akci se po roce na konci volebního období uchýlila chrudimská radnice, když dala příkaz vypořádat se s hlučnými bezdomovci na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim - Komplikovaná oprava kašny Brusel si vyžádala dlouhou odstávku, prý kvůli objevení vysoké hladiny spodní vody a čekání na přípojku od ČEZu,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Součásná koalice si dala opravu kašny Brusel do svého programu a tak se ujala splnění tohoto slibu na poslední chvíli stůj co stůj. Přinese...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim − Po té, co zastupitelstvo schválilo „ať to stojí, co to stojí“ astronomickou částku na slibovanou opravu kašny Brusel, protože si ji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – O tom, že mnozí, ne-li přímo většina politických matadorů svým voličům „podkuřuje“ jen v době, kdy se blíží volby, není sporu. S novou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Kašna v parčíku u hotelu Centrál je ostudou města. To ví každý, kdo projde tímto obecně příliš neopečovávaným parkem. Na zemi se válejí...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Objevily se v radniční koalici další neshody? Podle všeho ano. Poté, co se Piráti s Chrudimáky, respektive Svobodnými, neshodli na...Celý článek »