Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Na včerejším jednání zastupitelstva se slovíčkařilo, aby se zakryla pravá podstata problému s nákupem výdusků. Řešila se jen jejich...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 3 dny
Chrudim – Nejedná se o prestižní záležitost, autorem není Matyáš Bernard Braun ani se nezachraňují nejhodnotnější díla barokního sochařství. Přesto...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 6 dnů
Chrudim – Pokus o paskvil v podobě muzea baroka nevyšel, jak uznal starosta o počínání okolo Muzea barokních soch po roce 2018. Zatímco si ale město...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 2 dny
Chrudim – Možná by to chtělo spíše zásah čtrnácti svatých pomocníků, aby někoho konečně napadla spásná myšlenka oslovit odborníky na barokní...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimská beseda je provozovatelem Muzea barokních soch. Úkolem každého muzea je šířit vzdělanost. Zatím se ale po městě i prostřednictvím...Celý článek »