Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 10 hodin
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudimsko – Policie hledá svědky hromadné dopravní nehody tří osobních vozidel, která se odehrála v úseku silnice I/37 mezi Pardubicemi a Chrudimí u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Dopravní policie pátrá už týden po řidiči, který minulou neděli narazil do kamenné obruby chodníku vedle parkoviště u nádraží v ulici Čs....Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Pardubice – Dva spolu nesouvisející případy. Jeden se odehrál v pátek večer a druhý v sobotu před 18. hodinou. Krajské ředitelství policie...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudimsko – Žena, která si úterní cestu z práce krátila přes Zaječice, může mluvit o zázraku, že je naživu, a na 13. duben asi nikdy nezapomene....Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Pardubice – V sobotu vyjede po roce znovu vánočně vyzdobený trolejbus, aby vykouzlil úsměv na tváři nejen dětem a zahájil vánoční atmosféru. Od...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Velký ohlas a mnohdy i ťukání na čelo způsobila zpráva Chrudimských novin o možném využití trolejbusů pro dopravu mezi Pardubicemi a druhým...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Vyřešit přetížené autobusy, které „pendlují“ mezi prvním a druhým největším městem Pardubického kraje, není právě jednoduché. Vedení...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Slatiňany/Kunčí - V pondělí před třetí hodinou ranní vyrážely složky integrovaného záchranného systému k havárii osobního auta značky BMW. To...Celý článek »