Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Je po volbách a začínají se tvořit nové koalice. Od rána probíhají povolební vyjednávání. Schůzky s Chrudimáky, ODS, SNK ED a Piráty podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Koalice Starostové a nezávislí a TOP 09 jde do komunálních voleb v Chrudimi společně.  Někdejší člen ODS, Erik Jahnický, přestoupil do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Začátkem měsíce června proběhla další valná hromada společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. Součástí valné hromady byla i volba...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Ač se to nezdá, podle nejnovějšího průzkumu, který si nechal provést Český rozhlas, většina obyvatel České republiky členství země v...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Chodníky ve městě rozhodně nejsou ve stavu, který by umožňoval bezpečnou chůzi. Především senioři a maminky s kočárky mají mnohdy problém...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Koncem roku nechávají Chrudimské noviny své čtenáře nahlédnout „pod pokličku“ redakční práce a zveřejňují přehled nejčtenějších článků...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim má nové vedení, které se mnohým líbí, mnohým samozřejmě nelíbí. Nejinak tomu bylo v době minulé, kdy na radnici zasedal někdo docela jiný....Celý článek »