Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 1 den
Pardubický kraj/Chrudim – O víkendu to kromě fotbalu a vernisáže v galerii žilo v Chrudimi také oslavami 105. výročí vzniku Československé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Hlasy z volebních uren v Chrudimi jsou v tuto chvíli sečteny. Jak dopadly volby prezidenta republiky v Chrudimi ve druhém kole? ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Známe podrobné výsledky 1. kola prezidentských voleb. Druhé rozhodující kolo voleb se bude konat za 14 dnů. Jak dopadly volby v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim - Senátor za chrudimský obvod Jan Veleba (Nez.) neskrývá nadšení nad tím, že v historicky první přímé prezidentské volbě zvítězil...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim - Vítězem prezidentských voleb v našem městě, na Chrudimsku i v celém Pardubickém kraji se v historicky první přímé volbě stal Miloš...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim - Tento víkend slibuje vykoupení, a to z předvolebního klání, které mnohdy připomíná šílenství. Nechcete-li tedy od pátku do neděle...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrudim - Předvolební souboj obou prezidentských kandidátů spěje do svého finále a tak jsme se vydali za některými známými chrudimskými...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrudim - Druhé kolo přímé volby prezidenta je před námi. Zajímali jsme se proto v ulicích města, kdo má důvěru chrudimských občanů a který z...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Druhé kolo přímé volby prezidenta je za dveřmi, kampaň obou kandidátů - Karla Schwarzenberga  a Miloše Zemana, vrcholí. Pokud však to, co v...Celý článek »