Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 14 hodin
Pardubický kraj – V Praze už senátoři převzali petici proti vzniku spalovny nebezpečných odpadů. Tu plánuje už od roku 2006 zprovoznit společnost AVE...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Pardubice – Nejdůležitějším bodem dnešního jednání pardubického zastupitelstva byla diskuze nad vyvozením politické odpovědnosti po odhalení korupční...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 19 hodin
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Současná politická situace v České republice má mnoho kritiků. Hlavou, na niž se snáší kritika nejčastěji, je ta, jež patří ministerskému...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Vlasta Koupal je známou místní osobností, která si nebere servítky a své břitké komentáře sází na adresu všech, kdo nenaplňují jeho vidění...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Když se dva novináři perou, čtenář se obvykle směje. Intuitivně totiž tuší, že psát o konkurenci se nemá, výsledek je nejistý, kontraproduktivní....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Novým primátorem Pardubic byl šestadvaceti hlasy z devětatřiceti možných zvolen jedenačtyřicetilý lídr vítězného hnutí ANO 2011 Martin...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Lídr hnutí ANO 2011 Ondřej Kudrnáč nemá z výsledku komunálních voleb zrovna nejlepší dojem. "Nevím totiž, co nám tím voliči sdělili a není...Celý článek »