Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Zbrusu nová lávka se ještě v Chrudimi ani nezačala stavět a už budí u některých obyvatel rozpaky. Starosta František Pilný (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Statika lávky propojující ulici V Průhonech se sídlištěm U Stadionu je narušena a musela se částečně uzavřít. Hrozí totiž její zhroucení. V...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Nejdříve se říkalo, že na opravu lávky v Úzké nejsou peníze a přednost mají jiné lávky, které jsou v katastrofálním stavu. Když se v...Celý článek »
vydáno před 1 den 16 hodin
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Od března se připravte na obousměrný provoz, při kterém auta vystrnadí chodce v ulici V Průhonech z chodníku. Bude to daň za rekonstrukci...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Rekonstrukce lávky V Průhonech podle španělské předlohy se zdárně rozjíždí i přes námitky odpůrců, kteří si všimli, že se úplně nehodí do...Celý článek »