Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 9 hodin
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 5 dnů
Chrast – Letos poprvé se pokládaly Kameny zmizelých také v Chrasti a u veřejnosti to i díky zdejším pedagogům vzbudilo velký ohlas. Do zahrady u vily...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 5 dnů
Chrudim – Letos se koná v Chrudimi nejspíš předposlední pokládání "Kamenů zmizelých", u kterého bude navíc přítomen autor projektu Stolpersteine...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 12 hodin
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Město Chrudim ve spolupráci s Gymnáziem Josefa Ressela a ZUŠ Chrudim si připomene tragickou událost deportace chrudimských Židů na veřejné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Další Kameny zmizelých, neboli Stolpersteiny, položí na třech místech, jako připomenutí obětí holocaustu, německý umělec Gunter Demnig 14....Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubice - Nejen o lynčování v chrudimských ulicích, nebo z jakého důvodu museli všichni Chrudimáci odevzdat svoje rádia, že stála káva na...Celý článek »