Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 33 týdny 5 hodin
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Město Chrudim ve spolupráci s Gymnáziem Josefa Ressela a ZUŠ Chrudim si připomene tragickou událost deportace chrudimských Židů na veřejné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Na zhotovení bronzové pamětní desky s hlavou Emila Zátopka pro letní stadion se vyčlenilo 185 tisíc korun. Na sportovišti bude součástí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubice – Kdo nemůže jet do Prahy na odborníky oceňovanou výstavu Torzo - Vzpomínky na budoucnoust s fotkami od Pavla Diase, kterou připravil Lukáš...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Odhalováním pamětních desek se dá jen máloco zkazit. Své o tom ví místní politická reprezentace, která v takových chvílích nachází v srdci...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje se může krom krásného historického centra pochlubit i celou řadou výrazných osobností, které se zde...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Internet/Barcelona - Šel  jsem po ulici v Barceloně a najednou jsem objevil strašlivou pravdu - Evropa zemřela v Osvětimi... Zabili jsme šest...Celý článek »