Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Dochází po několika letech na látání děr v rozpočtu dlouho avizovaným prodejem? Rada města v pondělí doporučila ke schválení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Ještě než se rozednilo, zachvátily plameny z Husovy ulice chrudimský obchod s elektronikou, bytovým textilem a restauraci s bowlingem. Asi...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Prostor za Pardubskou fortnou rozkvetl do krásy. Tiskový úsek o tom hned informoval a přidal i povedené fotografie jak ze zahradnického...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Odhalováním pamětních desek se dá jen máloco zkazit. Své o tom ví místní politická reprezentace, která v takových chvílích nachází v srdci...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Chrudimští Kosové, jejichž rejdy se staly v minulém a předminulém století pověstné, získají s největší pravděpodobností svou pamětní desku...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Chrudim - Svatého Martina slavíme 11. listopadu a u nás je hlavně spojen se svatomartinským posvícením. Ovšem toto období přináší také výrazný pokles...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Živnostenské listy - Už šest let s pořadem Ano, šéfe! objíždí restaurace napříč republikou. Viděl kde co, poznal kdejaké způsoby řízení i provozu. Z...Celý článek »