Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudimsko/Miřetice – V sobotu 20. července se můžete těšit na zábavnou akci Na Kovárně v Dubové, kde zahraje a zazpívá kapela BARVY Míry Novotného a...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 35 min
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Statistika mluví jasně. Během pár let se přiblížíme situaci, kdy bude normální potkat na každém druhém kroku osobu v seniorském věku. Co ale některým...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – Přes občasná drobná škobrtnutí se spolku „Hurá na výlet“ nepochybně daří. Otevřel si nové centrum v domě, kde své času mohli sídlit...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Pokud žadateli o dotaci město neodklepne celou požadovanou částku, obvykle se tento s faktickým stavem věcí smíří a zkusí získat peníze...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Původně tu sídlila cizinecká policie, později odešla a město přemýšlelo, co s domem dál. V úvahu připadal pronájem, nakonec padl návrh, aby...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim - Nejprve to byla parta lidí, kteří po zhlédnutí filmu Silvie Dymákové Šmejdi začali přemýšlet, jak naplnit touhu seniorů po zajímavých...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Včera dopoledne se konalo slavnostního otevření nových kancelářských prostor pro pracovníky pečovatelské služby a osobní asistence....Celý článek »