Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Chrudim – Městský kamerový systém se rozšířil o nový kamerový bod na Resselově náměstí. Kamera snímá morový sloup i celé náměstí z rohu Komenského...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 20 hodin
Chrudim – V roce 2023 už se obměňovaly ve městě hned tři kamery a další by se měly objevit co nevidět, jak uvedl vrchní strážník Městské policie...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Socha svaté Kateřiny, dlící pomalu už druhé léto nad vyschlou kašnou Sloupu Proměnění Páně na Resselově náměstí jakoby si tiše prozpěvovala...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – V tomto týdnu, pokud půjde vše podle plánu, by měla být dle vyjádření městského strážníka Lukáše Dvořáka nainstalována po incidentu v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Myší díra byla nedávno neprůchozí, protože ji město nechalo opět uvést do přijatelného stavu. Neznámí malíři se tu totiž pravidelně...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Nefunkční kamerový systém nebo laxnost strážníků městské policie? Poškození kamenného chrliče na kašně morového sloupu, jenž se nachází na...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 min
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »