Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim/Janderov - V sobotu před 23. hodinou přijali strážníci stížnost od místního obyvatele na hlasitou hudbu. Na místo proto vyrazili...Celý článek »
vydáno před 2 dny 22 hodiny
Chrudim – Kolotočáři se snaží seč jim síly stačí a sklízí poslední atrakce, které měly zmizet z města Chrudim podle stanoviska úředníků chrudimské...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Salvátorská pouť sice začne až v sobotu, ale už zítra přijedou do města Chrudim první pouťové atrakce a postupně začnou platit dopravní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Už dnes večer se začnou rozmísťovat a stavět na Resselově a Školním náměstí první pouťové atrakce a ve čtvrtek se postaví ve zbývajících...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Jako první se na nové atrakci vyřádí v Chrudimi. Plán rozmístění atrakcí na letošní chrudimské pouti už schválila Rada města Chrudim. Na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »