Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 23 týdny 1 hodina
Chrudim – Okolo kašny u morového sloupu na Resselově náměstí v Chrudimi už rozmístili zátarasy, aby se dala zase do pořádku a mohla se napustit vodou...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Skoro o týden dříve skončila oprava kašen barokního morového sloupu Proměnění Páně, které tam přibyly až v 19. století. O restaurování se...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Muzeum je vzdělávací institucí. V případě Muzea barokních soch by to nemělo být jinak. Veřejnost očekává, že se dozví odborné a ověřené...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák dodatečně vysvětlil, jak se městská policie pod vedením města Chrudim staví k případům pravidelného ohrožování...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Video, které zachytilo trojici mladých lidí, jak se nad ránem 2. července rozeběhli k morovému sloupu, aniž by si uvědomili, že jsou pod...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Socha svaté Kateřiny, dlící pomalu už druhé léto nad vyschlou kašnou Sloupu Proměnění Páně na Resselově náměstí jakoby si tiše prozpěvovala...Celý článek »