Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 1 den
Pardubický kraj – V Praze už senátoři převzali petici proti vzniku spalovny nebezpečných odpadů. Tu plánuje už od roku 2006 zprovoznit společnost AVE...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Pardubice – Veřejné zakázky, které zadávalo statutární město Pardubice, Služby města Pardubic a Rozvojový fond Pardubice jsou pod drobnohledem...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
ČR/Pardubice – Národní centrála proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (NCOZ) obvinila 21. listopadu 2023...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
ČR/Pardubice – Zapečetěné dveře, odnesené dokumenty a výpočetní technika jsou zatím výsledkem zásahu detektivů z Národní centrály proti...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Pardubice – Jen vedení vítězného hnutí ANO 2011 se povolebním vyjednáváním neoslabilo. Novým primátorem statutárního města se stal bývalý náměstek...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Pardubice – Práce na stavbě lávky přes trať, o kterou usiloval od roku 2013 Martin Kolovratník (ANO 2011), jsou teprve na začátku. Občané se ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman po svém zvolení vyzval k zapomenutí nejrůznějších svárů a omluvil se na výzvu Jana Hrabala za svoje výroky na adresu hnutí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Kdo bude novým hejtmanem, není samozřejmě jasné, byť se někteří kandidáti na tuto funkci tváří...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Zatímco většina ostatních stran a uskupení své „koně“ do volebního klání již představila, možný...Celý článek »