Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – V Chrudimi se zřejmě vracíme zpět do středověku. Není to nová muzejní expozice pod širým nebem, ale realita na chodníku před Regionálním...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Na opravě v Novoměstské ulici se pilně pracuje už od brzkých ranních hodin. Na katastrofální stav chodníku přímo v centru města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim –  Veřejnosti se konečně otevře zbrusu nová lávka v Moravské ulici nad ulicí Topolskou a Rubešovou, která kvůli svému havarijnímu stavu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »