Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Vozy Technických služeb už nebudou jezdit na zpátečních cestách po katastru města jen tak na prázdno. Horkou novinkou je totiž pomoc se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudimsko/Skuteč – Kdyby býval řidič s polskou poznávací značkou neudělal osudovou chybu na skutečské křižovatce, unikl by vyšetřování celní správou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Pardubický kraj – Zbývají poslední dny, kdy se obyvatelé mohou vyjádřit věcnými připomínkami k vyhodnocení vlivu na životní prostředí (EIA) kvůli...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Hezkých zákoutí nabízí město opravdu hodně. Především v jarních měsících, kdy stromy nahodí první listy a rozkvetou záhony trvalek, je...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – O distribuci kompostérů mezi obyvatele města Chrudimské noviny již informovaly. Podle interních informací, jež prosakují z úřednických...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Pardubice - Pardubičtí celníci měli o víkendu napilno, zadrželi totiž kontraband s desítkami tisíc kusů pašovaných cigaret a také prášky na...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Klidné a věcné. Takové bylo pondělní jednání městského zastupitelstva. Program obsahoval pouze deset bodů a přes několik delších diskusí se...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Celníci zajistili v rámci kontrolní akce s krycím názvem „Kolek“ více než 95 tisíc cigaret. Krabičky nebyly opatřeny platnou tabákovou...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Pardubice - Dva lupiči ve věku 38 a 45 let z Královéhradecka a z Mostecka, ve snaze zpeněžit čerstvě ukradené zboží z jedné trafiky v...Celý článek »