Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 32 týdny
Pardubický kraj – Program regenerace městské památkové rezervace (MPR) a městské památkové zóny (MPZ) je nástrojem k obnově kulturních památek v...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - Velkou pozornost vzbudil před časem materiál Chrudimských novin, v němž byl popsán nešvar, jenž se rozmáhá na náměstíčku před budovou...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - Pro věčnou paměť má ve městě vzniknout třeba 3D model historického centra, za nějž radnice zaplatí bezmála půl milionu korun. Připomínat...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Kdo by neznal slavnou „Ďáblovu bibli“, která svého času patřila k největším divům celého světa. Nejen faksimile, tedy dokonalou kopii...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Poté, co Chrudim konečně po letech vyhrála titul Historické město roku, vyrojil se zástup gratulantů a s nimi i dotazy na osud více...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Po letech účasti v soutěži Historické město roku Chrudim konečně bodovala. Ve čtvrtek 17. dubna si totiž odvezla ze slavnostního...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Druhé místo v soutěži Historické město roku 2011 a navrch sto tisíc od ministryně kultury. Taková je bilance Chrudimských v prestižním klání...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Praha/Chrudim – Každým rokem uděluje Sdružení historických měst a sídel Čech, Moravy a Slezska svou vrcholnou cenu – Historické město roku. Letos se...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Chrudim - V úterý 17. dubna se zástupci Chrudimě ve Španělském sále Pražského hradu dozvědí, jestli naše město bodovalo a stalo se nositelem tohoto...Celý článek »
vydáno před 12 let 24 týdny
Chrudim - Chrudim bude už potřetí zkoušet štěstí v prestižní soutěži "Historické město České republiky". V Pardubickém kraji se zatím mohou...Celý článek »