Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – V minulosti už se v Chrudimi stalo, že se z některých zahrádek postupně staly rodinné domky. Tomu by měly zabránit jasné podmínky vzniku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Chrudimští strážníci se můžou díky všímavému oznamovateli pochlubit úspěšným zásahem v zahrádkářské kolonii u Ploché dráhy, kam...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Jak se nařízené omezení pohybu protahuje, nemá stále větší množství lidí doma stání. Filmy, hry a knihy zkrátka volný čas zdaleka nevyplní...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Město plánuje v příštím roce vybudovat přírodní zahradu v Mateřské škole Na Valech. Napomůže tomu skutečnost, že radnice uspěla se žádostí...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Zatímco dopravní policisté řeší množící se dopravní nehody v okolí města, strážníci městské policie nemohou nechat bez odezvy třeba řádění...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Český rozhlas - Trend pěstovat všechno ve velkém, nejlépe gigantickém měřítku, roste s rostoucí populací na planetě. Velkochovy zvířat, obří...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Kriminálce se podařilo objasnit vloupačky do chat Na Ležánkách. Na svědomí je má zlodějská dvojka ve věku 36 a 25 let. Do chat se...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim - V úterý před 13. hodinou se strážníkům dostalo oznámení, že v zahrádkářské kolonii pod Václavskou ulici běhají Romové po...Celý článek »