Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 20 hodin
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Jak přesně bude vypadat a o čem bude nová výsadba vypovídat? Město si vyjednalo u Ředitelství silnic a dálnic, aby mohlo novou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Až prý nastane ten pravý čas, Masarykovo náměstí se promění v oázu klidu a dostojí svému názvu. Vždyť budoucí revitalizaci současné úpravy...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Pardubice – Na kruhovém objezdu v Trnové se srazily v pátek odpoledne tři trolejbusy s osobním autem. Provoz museli řídit policisté a událost značně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní policie pátrá už týden po řidiči, který minulou neděli narazil do kamenné obruby chodníku vedle parkoviště u nádraží v ulici Čs....Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Určitě už se vám to taky stalo, v dobré víře jste někomu kývli, že pohlídáte parkovací místo. Souboj dvou žen o místo k zaparkování u...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudimsko – Žena, která si úterní cestu z práce krátila přes Zaječice, může mluvit o zázraku, že je naživu, a na 13. duben asi nikdy nezapomene....Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce plynovodu pod kruhovou křižovatkou Na Bídě se posunula do další fáze. Pro řidiče to znamená příjemnou, byť jen několik dní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Městská policie situaci nezvládla. Řeč je o uzavřeném příjezdu do Chrudimě Dašickou ulicí. Poté, co není možné využít kruhový objezd Na...Celý článek »