Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Byl jsem si právě něco vyřizovat u přepážky v České spořitelně, když v tom sem přiběhla celá zchvácená a ubrečená žena středního věku a volala o...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Díky postřehu všímavého čtenáře jsme pro vás zjišťovali, jakým způsobem vlastně funguje spolupráce Městské policie Chrudim a Policie ČR,...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 5 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 5 dnů
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 23 hodiny
Chrudim – Strážníci Městské policie Chrudim se budou stěhovat do jiné budovy, která začala jen před pár měsíci patřit městu. Nový interiér jim tam...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 6 dnů
Chrudim – Zatím je prý celá záležitost pouze v rovině úvah, komisi cestovního ruchu ale napadlo, jak by se mohli do historického centra Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Poslední dva lednové týdny budou možná na úřadě v Pardubické ulici s trochou nadsázky připomínat hru na schovávanou. Od pondělí se opět...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Město Chrudim se probudilo do prvního květnového pracovního dne s neporušenou májkou. Na věnci v 22 metrové výšce nad Resselovým náměstí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – V Chrudimi bylo od nedělního rána nebývale rušno. Shluky lidí mířily na soutěž do sportovní haly a nebylo kam zaparkovat, protože stále...Celý článek »