Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 20 hodin
Pardubický kraj – Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) se opět chystá na krajskou návštěvu. Naposledy jednal s vedením Nemocnic...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 20 hodin
Pardubický kraj – Zvýšily se mzdy, ale k razantnímu omezení zdravotní péče by podle odhadů některých lékařů a odborářů, mohlo opět dojít možná...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 6 dnů
Pardubický kraj/Chrudim – Zdravotní péče v České republice je dlouhá léta zajišťována jen díky soustavnému porušování zákona. S blížícím se prosincem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – V rámci každoroční akce Dne zdraví se bude konat v Chrudimské nemocnici ve spolupráci s chrudimským Zdravým městem a Místní agendou 21...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Město přidělilo nájem bytu už druhé dětské lékařce z Ukrajiny, která nastoupila do nemocnice díky úsilí primáře Davida Kasala (ANO 2011)....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Nejdůležitějším momentem pondělního jednání zastupitelstva byla podle vyjádření starosty Františka Pilného (ANO 2011) otázka zastupitele...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Testy u 22 zdravotníků chrudimského neurologického oddělení ukázaly 16 pozitivních výsledků. Personál byl testován z rozhodnutí...Celý článek »