Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Nejen senioři mají podle všeho potíže s místní městskou hromadnou dopravou. Je sice jasné, že vyjít vstříc všem potenciálním zákazníkům...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Pardubice - Město Pardubice již osm let nezvýšilo poplatek za svoz komunálního odpadu a nezmění jej ani v roce letošním. Obyvatelé Pardubic tak musí...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrudim - Někteří opilci, kteří v alkoholovém opojení museli využít „služeb“ městské policie a byli strážníky odvezeni na záchytku v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Odbor dopravy při MěÚ Chrudim zatím nezaregistroval větší zájem motoristů o výměnu řidičských průkazů, které s koncem letošního roku...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Pardubice - Velice exponovaným místem posledních měsíců jsou přepážky pardubického magistrátu s řidičskými průkazy. Nápor klientů, který začal už v...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Zvýšení poplatků za odvoz a likvidaci komunálního odpadu se dotkne kapsy každého Chrudimáka. V příštím roce tak zaplatíme za tuto...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Ačkoli se zdála být ráno situace s připojením centrálního registru vozidel v pořádku, nové propojení s databází obyvatel a...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 dny
Chrudim – Strážníkům byl ve čtvrtek dopoledne nahlášen výskyt dvou odstavených vraků aut u garáží v Cihelně. Jednalo se o vozidla červené a šedé...Celý článek »