Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
ČR/Pardubický kraj – Cílem těchto akcí je prý především prevence, snížení dopravní nehodovosti a zvýšení bezpečnosti na silnicích. Policie ale...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - V půl šesté odpoledne přijali strážníci měststké policie stížnost na řidičku, která v Hlaváčově ulici zapříčinila dopravní nehodu.Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Zaječice - V pondělí po 20. hodině směřovali do uvedené obce hasiči spolu se zdravotníky. Důvodem byla havárie osobního auta, které skončilo v...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Živanice - V úterý v 10.45 hodin vyráželi hasiči do této obce na Pardubicku k havárii osobního auta, které zůstalo v příkopu. „...Celý článek »
vydáno před 10 let 34 týdny
Hlinsko - Dnes necelých deset minut po druhé hodině ranní vyrážela místní jednotka hasičů k dopravní nehodě, jež se stala na silnici nedaleko...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Hlinsko -  Policejní hlídka zdejšího oddělení zastavila a kontrolovala ve večerních hodinách 49letého řidiče osobního auta citroën. Sotva...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Žižín/Hostovice - Dnes před půl desátou dopoledne došlo na silnici 355  mezi těmito obcemi na Pardubicku k havárii osobního auta. Řidička se...Celý článek »