Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 dny 16 hodin
Kresba Jaroslava Korečka Když procházíte kolem Šapitó za divadlem, připadá vám, že se připravuje nějaká kapela. Na pódiu je připravena kytara ve...Celý článek »
vydáno před 3 dny 2 hodiny
Chrudim - Jak říká, Chrudimí dříve vždy spíše jen projížděl. V Divadle Karla Pippicha vystavoval kupodivu naposledy před 22 lety. V Galerii Art...Celý článek »
vydáno před 4 dny 4 hodiny
V pondělí 1.července vystupovaly ve Spolkovém domě soubory LD Maminy z Jaroměře a Poklad z Hlinska. Koordinátor od pořadatelů se všem snažil...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim - 73. ročník festivalu amatérského loutkářství se bude konat od 28. června do 4. července. Na návštěvníky čekají loutková představení,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – V pátek 1. července můžete během dne zhlédnout několik loutkových představení a v 19 hodin se připojit k loutkářskému...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Připravte se na Loutkářský průvod s Divadlem Kvelb, který se vydá ve čtvrtek 1. července v 19 hodin od Chrudimské besedy (Regionální...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Dvě tradiční akce jsou symbolem léta v druhém největším městě Pardubického kraje. Letní prázdniny otevírá Loutkářská Chrudim, láme je na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Přestože se minulé vedení města s diskutabilními výsledky snažilo o zatraktivnění východočeských Athén v očích turistů, příliš pozitivních...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Na Resselově náměstí se i v úterý 2. července v 19 hodin koncertuje. Očekávaným hostem bude Věra Martinová s kapelou. Tato...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - V rámci Loutkářského festivalu na Resselově náměstí vystoupí v pondělí 1. července v 19 hodin zpěvák Honza křížek se skupinou....Celý článek »