Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi v rámci 7. kola Chance Národní ligy vyhráli na domácím hřiště proti rezervě pražské Sparty 4:1 a i nadále...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v pátém kole Chance Národní ligy rozstříleli rezervu ostravského Baníku 6:1. Už během prvního poločasu se trefili...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 14 hodin
Praha – Fotbalisté béčka pražské Slavie v rámci 4. kola Chance Národní ligy prohráli na domácí půdě s Chrudimí 0:1. O druhé výhře východočeského týmu...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v rámci třetího kola Chance Národní ligy porazili na domácím hřišti brněnskou Zbrojovku 1:0. Výhru východočeského týmu...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Vlašim – Fotbalisté Vlašimi v rámci druhého kola Chance Národní ligy porazili na domácí půdě Chrudim 2:0. V první půli poslal svůj tým do vedení...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 6 dnů
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi zvítězili v úvodním kole Chance Národní Ligy doma nad olomouckou rezervou 3:0. Výsledek orámoval dvěma góly David Látal...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Opava – Fotbalisté Chrudimi v utkání 26. kola FORTUNA národní ligy remizovali s Opavou 0:0. Domácí sice měli herní převahu a hosty výrazně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – První jarní vítězství je na světě! Fotbalisté Chrudimi zvládli drama, na domácí půdě porazili Opavu výsledkem 1:0 a v tabulce znovu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Opava – Fotbalisté Opavy porazili v 8. kole FORTUNA národní ligy na svém stadionu 2:0 Chrudim a bodovali v rámci druhé nejvyšší soutěže už počtvrté v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Opava – Pořádně ofenzivní mač na půdě exligového klubu z Opavy přinesl Chrudimi další bod do druholigové tabulky. Spousta šancí na obou stranách,...Celý článek »