Chrudimské noviny Neznámá řidička porazila na Palackého třídě chodkyni, policie teď hledá obě ženy

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Neznámá řidička porazila na Palackého třídě chodkyni, policie teď hledá obě ženy

Chrudim - V pondělí 17. února v 10.40 hodin došlo podle informací policie ke sražení chodkyně na Palackého třídě. Událost se odehrála na výjezdu z „kruháku“ u hotelu Bohemia směrem do ulice Čs. armády.

„Neznámá řidička osobního vozidla, pravděpodobně Mitsubishi Colt, se při odbočování zřejmě plně nevěnovala řízení vozidla a měla přímo ohrozit dosud taktéž neznámou chodkyni, která šla po vyznačeném přechodu pro chodce z její pravé strany, od budovy banky ČSOB směrem k obci Slatiňany. Při nehodě mělo dojít ke střetu, po kterém řidička z místa dopravní nehody odjela, aniž by nehodu ohlásila,“ uvádí policejní mluvčí Jiří Tesař a dále zmiňuje, že není vyloučeno, že došlo ke zranění uvedené chodkyně, která však místo dopravní nehody opustila před příjezdem policie také.

„Uvítáme od případných svědků jakékoliv informace, které mohou s uvedenou nehodou souviset. Je možné je sdělit také telefonicky prostřednictvím čísel 974 572 251 nebo 974 572 262. Je možné je také sdělit osobně přímo na chrudimském dopravním inspektorátu, případně lze využít i email: cr.di@pcr.cz, nebo bezplatnou linku 158,“ dodává Jiří Tesař.

red

Reklama

Obrázek uživatele Tomáš Velendorf
#1702 Tomáš Velendorf 20. Únor 2014 - 10:17
„Neznámá řidička osobního vozidla, pravděpodobně Mitsubishi Colt, se při odbočování zřejmě plně nevěnovala řízení vozidla a měla přímo ohrozit dosud taktéž neznámou chodkyni, která šla po vyznačeném přechodu pro chodce z její pravé strany, od budovy banky ČSOB směrem k obci Slatiňany." To vypadá jako kdyby hned za hotelem Bohémia byl už konec Chrudimi, nebo jako kdyby ta nebohá paní, od tohoto přechodu pro chodce, měla namířeno pěšky, až do vzdálenějších Slatiňan. Nehledě na to, že když se to tedy stalo na přechodu pro chodce od banky ČSOB směrem k "obci Slatiňany", tak se to tedy nemohlo stát, jak je v uvedeno v titulku, na Palackého třídě, ale v ulici ČSA.