Chrudimské noviny Ředitel Technických služeb Zdeněk Kolář nastoupil protialkoholní léčbu, firmu prozatím povede Petr Kopecký

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Ředitel Technických služeb Zdeněk Kolář nastoupil protialkoholní léčbu, firmu prozatím povede Petr Kopecký

Chrudim - Ředitel Technických služeb Zdeněk Kolář má za sebou těžký rok. Problémy si ho našly jak v soukromém, tak profesním životě. Ke slovu se tak přihlásily Kolářovy dávné problémy s alkoholem a bývalý velitel chrudimských výsadkářů musel nastoupit protialkoholní léčbu.

„Pan ředitel Kolář je po minulém roce, který byl pro něj velmi pracovně i soukromě náročný, dlouhodobě v pracovní neschopnosti. Jeho hospitalizace byla dlouhodobě plánována s vědomím vedení společnosti i města. K dalšímu nejsem kompetentní se jakkoliv vyjadřovat,“ říká jednatel Technických služeb (TS) Chrudim a šéf Odboru regionálního rozvoje  MěÚ Chrudim Petr Kopecký. Po dobu nepřítomnosti Zdeňka Koláře ho právě Kopecký bude v záležitostech týkajících se TS zastupovat.

Zdeněk Kolář měl problémy s alkoholem už v minulosti. Zda je na vině náročná práce ve vedení městské společnosti, nebo zážitky ze zahraničních misí bývalého vojáka, zůstává záhadou. Redakce Chrudimských novin mu přeje úspěšný boj s démonem alkoholu a brzký návrat do práce. 

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele dejmon77
#2954 dejmon77 18. Březen 2015 - 16:14
:-) :-)