Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Přestože radnice je prozatím skoupá na slovo a informace o budoucím stěhování městské policie se dostávají na světlo jen pomalu a po...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 5 hodin
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 6 dnů
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 1 rok 52 týdny
Chrudim – Válka na Ukrajině nekončí. Je tomu spíše naopak, přestože by si mnozí přáli pravý opak. Příliv uprchlíků tak neustává a města hledají...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudimsko/Předhradí – Od padesátých let až do ledna 2021 sloužil hrad Rychmburk k sociálním účelům jako domov pro seniory a poslední roky jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – O napadení malého psíka psy z Koželužské ulice Chrudimské i další místní noviny již informovaly. Kauza se dále vyvíjela, prozatím se zdá,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – V současné době se zavírá kdeco. Vláda opět uzavřela velkou většinu obchodů, ve hře jsou i „sváteční provozy“ průmyslových podniků. V...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – O tom, že se policisté stěhují z centra města do průmyslové zóny, ví nejspíše každý. Historická budova na Všehrdově náměstí potřebám...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Otevření nového skateparku se blíží. Radost za šest milionů korun roste do finální podoby jen pár kroků od OC Tesco. Někteří prkýnkáři se...Celý článek »