Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Představenstvo Vodovodů a kanalizací Chrudim (VAK) a Vodárenské společnosti (VS) Chrudim se společně v tiskové zprávě s odstupem několika...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim/Škrovád - Nesmyslně umístěných značek na návsi ve Škrovádu si teď všimla i „velká média“. Reportáž o dopravním paskvilu v pátek 5. srpna...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Chrudim - Chrudimským novinám se jako jednomu z mála internetových projektů dostalo pocty být součástí obrovského webarchivu, který vytváří Oddělení...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Letos oslaví chrudimští strážníci jubilejní desátý rok spolupráce s nedalekým městem Slatiňany. Právě před deseti lety totiž...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Slatiňany - Dosavadní starosta Ivan Jeník (SNK-ED) obhájil svůj starostenský mandát na další čtyřleté období. Také jeho zástupce bude v dalším...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Chrudim má Pavlíka "Roztleskávače", Heřmanův Městec Tondu Hradce, Slatiňany měly až do 25. ledna Lubomíra Čmelíka alias "Fitiho", který získal...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Vracím se k článku z minulého týdne o smrti cyklisty při nehodě u Slatiňan. Fiti, Fitinka - oblíbená jména našich miláčků. Pro naše odložené kamarády...Celý článek »
vydáno před 10 let 52 týdny
Slatiňany - Město včetně místní části Kunčí bude chránit ve směru od obce Orel protipovodňová hráz, která bude v nejvyšším bodě měřit tři a půl metru...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Slatiňany - Město začalo jednat se státním podnikem Lesy ČR o možnosti nechat nainstalovat v blízkosti opraveného Kočičího hrádku lavičky a další...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Kočičí hrádek je cílem mnoha víkendových výprav rodin s dětmi. Navštěvovaly ho už naše babičky, budou navštěvovat i naši vnuci....Celý článek »