Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Myslím si, že na všech úrovních politiky je kandidatura, či jiná podpora ANO zdrojem politické moci Andreje Babiše, proti jehož činům Milion chvilek...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Diskuse o podobě a především ocenění osobností města trvá už roky. Bezradnost, s níž radnice k udělování těchto cen každoročně přistupuje,...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - V minulých letech bylo vyhlašování Osobností města Chrudim událostí, která se pohybovala na hranici skandálu. Členové některých komisí...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Návrhy městské rady na udělení cen Osobnost města Chrudim za rok 2013 prošly zastupitelstvem bez výhrad, a to i přes námitky kulturní a...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - Článek v Chrudimských novinách, který se věnuje úternímu jednání zástupců MaChru a představitelů vedení města, vyvolal odezvu od...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - Diskuze o budoucnosti bývalého letního kina přilákala do chrudimského Spolkového domu necelých čtyřicet lidí. Většinu z nich...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 1 den
Chrudim – Dočkají se kromě slíbených loutek v ulicích města občané a turisté i zajímavých upomínek na oceněné Osobnosti města Chrudim? V minulosti už...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 15 hodin
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »