Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) si po připsání peněz ve výši 10 milionů 39 tisíc 380 korun na účet města ověřoval, zda-li se nejedná o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Do finále v současnosti míří generální rekonstrukce budovy bývalého zemědělského výzkumného ústavu Na Kopečku, kde v poslední době sídlila...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Chrudim - Podmračené čtvrteční odpoledne Na Kopečku zpestřilo hejno bílých límečků. Investor rekonstrukce budovy bývalé léčebny dlouhodobě nemocných...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Chrudim - Slavnostní položení základního kamene v areálu bývalé léčebny dlouhodobě nemocných Na Kopečku je naplánováno na 2. října v 15 hodin....Celý článek »
vydáno před 10 let 37 týdnů
Chrudim - Zchátralá budova bývalé léčebny dlouhodobě nemocných Na kopečku se konečně po dlouhých letech dočká důstojnější podoby. Koupil ji totiž...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 hodiny
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 13 hodin
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 1 den
Chrudim – Blíží se potřebná úprava křižovatky Vrchlického, Koželužská a Na Kopanici, která konečně zvýší dopravní bezpečnost v této lokalitě, kudy...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »