Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubice – Nebezpečný radon i po deseti letech stále ohrožuje, protiopatření se řeší každý rok. Už jste možná slyšeli tu hlášku od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Koncem května, konkrétně 25., s největší pravděpodobností odloží většina obyvatel České republiky, město Chrudim nevyjímaje, roušky ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim - V sobotu 25. května už v 8 hodin ráno se na Resselově náměstí sejdou ti nejmenší z nejbližších mateřských školek, aby ukázali, co...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Pardubice - Více než dva tisíce zdejších dětí vyrazí 1. září poprvé za vzděláním. Do školních lavic sedmnácti základních škol tak usedne 1107...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Město investovalo za posledních sedm let do zateplení mateřských a základních škol více než 445 milionů korun. Přes polovinu těchto...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - Služby chrudimské radnice budou v době vánočních svátků pro veřejnost omezeny, stejně tak zůstanou uzavřené všechny chrudimské mateřské...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Ve dnech 19. dubna od 14 do 17 hodin a 20. dubna od devíti do 17 hodin se uskuteční zápis dětí do chrudimských mateřských škol pro školní...Celý článek »