Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Heřmanův Městec – Společnost Machi, s. r. o. z Rosic porušila zákon o odpadech a inspektoři České inspekce životního prostředí (ČIŽP)...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim - Společnost Chrudim IRON & STEEL, s.r.o., která ve městě vyrábí litinové a ocelové odlitky pro tuzemské i zahraniční odběratele, dostala...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Nepříjemný zápach se šíří odněkud z areálu bývalé Transporty. Tuto informaci Chrudimské noviny přinesly již před dvěma lety. Zhruba rok byl...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 150 tisíc korun slévárně Chrudim IRON...Celý článek »
vydáno před 8 let 52 týdny
Chrudim - Zápach šířící se z provozů v průmyslové zóně Západ do sídliště Rozhledna není podle všeho ojedinělou záležitostí. Nazlobení obyvatelé této...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 dny
Chrudim - Zápach šířící se z průmyslové zóny, která se rozkládá v místech bývalého podniku Transporta, obtěžuje v současnosti některé...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chýšť - Sklizeň kukuřičných klasů poblíž uvedené obce na Bohdanečsku odhalila políčko s marihuanou. Kdosi zde potají "opečovával" několik...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Divokých prasat každým rokem přibývá. Problémy s jejich řáděním však nemají jen zemědělci, ale často i majitelé zdejších zahrad, které...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek přijali strážníci oznámení o obtěžujícím zápachu tlejícího odpadu v ulici U Valchy. U brány fotbalového stadionu zde byla...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Vnímavější zemědělci se svými traktory a těžkou technikou na silnice ve středu nevyjeli a neotravovali život lidem, kteří nemají se zdaněním vína a...Celý článek »