Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Chrudim je předposlední okresní město, kde ještě babybox chyběl. Na výrobu a montáž chrudimského babyboxu se zatím složili hlavně...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Pardubice - Domov pro seniory U Kostelíčka v Pardubicích se dočká nové kuchyně a jídelny. Pardubičtí radní na svém zasedání schválili zadání veřejné...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Dřenice - Pardubický kraj požádal nyní státní zastupitelství, aby prověřilo činnost zdejšího soukromého zařízení pro seniory. Musel totiž narychlo...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Společnost Senior Chrudim, jejímž jednatelem je podnikatel Milan Jiruška, je momentálně pod drobnohledem policie. Ta začala vyšetřovat...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Odbor hospodářské kriminality krajského ředitelství republikové policie začal v souvislosti s fungováním Domova pro seniory v areálu...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Přijela se mě včera zeptat televize Prima, co bych řekl tomu, kdyby se rozestavěný hotel Bohemia nebo Jiruškův Domov pro seniory proměnily v ubytovny...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Prozatím poslední zasedání sociální a zdravotní komise, která je poradním orgánem městské rady, bylo plné vzrušení a diskusí. Členové...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Pardubice - Klienti pardubického Domova pro seniory na Dubině se dočkali dalšího zkvalitnění nabízených služeb. V tomto městském zařízení byly...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Neštěstím každé společnosti je snaha o přerozdělování společných peněz, které nasypeme z vlastních kapes každoročně do systému. Neštěstím proto, že...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim - Domov seniorů, který staví podnikatel Milan Jiruška v areálu bývalého pivovaru na okraji města, bude znovu žádat radnici o...Celý článek »