Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Kromě Sporthotelu a hájovny v Městských lesích rozšiřuje město Chrudim nouzové ubytovací kapacity pro ukrajinské uprchlíky o bývalou budovu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Úsměvnou historkou opepřil starosta František Pilný (ANO 2011) informace o zakázce na protipovodňový varovný a informační systém. Bude stát...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – O tom, že místní městský rozhlas už roky funguje poněkud nespolehlivě, vědí nejspíše všichni obyvatelé města. Málokdo také spolehá na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Podzim znamená každoroční likvidaci rostlinných zbytků, které zahrada kolem domů po vegetační dobu vyprodukovala. Trávu většinou stačí...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim - Na policisty se obrátila žena, které v posledních dnech dostávala nabídky od cizích mužů. Z počátku netušila, co to je za hloupý vtip....Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Bývalí koaliční partneři mezi sebou mají mnohdy vztahy ne nepodobné těm mezi bývalými manžely. Nemohou si přijít na jméno a vzájemná...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
ihned.cz - Kanadský datový analytik Christopher Wylie přiznal, že jeho bývalá společnost Cambridge Analytica zneužila 50 milionů facebookových účtů...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Mělo by mít město svoje vlastní rádio? Tuto otázku si na svém posledním jednání před prázdninami položili členové kulturní komise rady...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Vedení města došla nyní trpělivost s těmi zaměstnanci radnice, kteří v pracovní době brouzdají po internetu namísto toho, aby se věnovali...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Městský rozhlas a srozumitelnost hlášení, která se čas od času z jeho útrob ozývají, je nikdy nekončícím seriálem. Prakticky pokaždé, když...Celý článek »