Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – Správci IT ve službách města nemají právě snadnou práci. Často musí pracovat na počítačích, jež mají nejlepší léta za sebou a starat se o...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Novinář nemusí ovládat pravopis. Šokující tvrzení, při němž jistě nejeden učitel základní školy upadne v kataleptický stav. Týká se to samozřejmě i...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Nejčtenější periodikum ve městě a jeho blízkém okolí. To jsou Chrudimské noviny, které si za pět let své existence stačily vytvořit silnou...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Koncem měsíce února se v redakci Chrudimských novin udály velké změny. Redakční tým opustil zkušený žurnalista Roman Zahrádka, který se...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Jako by snad informační kanály chrudimské radnice opět ve středu usnuly. Celé dopoledne se totiž Nové město potýkalo s výpadkem...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Přestože jsou novináři často považováni za spodinu lidské společnosti a prodejné dámy z Perlovky, mnozí se snaží svou práci dělat poctivě. Právě...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Washington - Data uložená na serveru megaupload.com se začnou ve čtvrtek mazat. S odvoláním na americké vyšetřovatele, kteří nedávno nařídili...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Internetové Chrudimské noviny o sobě daly občanům města s příchodem nového roku 2012 vědět prostřednictvím bilboardové kampaně, například u benzinové...Celý článek »