Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 den
Slatiňany – Obchvat stále prakticky nebyl zcela dokončen. Z něj na starou silnici do Slatiňan platí uzavírka a probíhají tu až do 7. dubna stavební...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Jak pokračuje stavba další a finální části obchvatu, objevují se první uzavírky a dopravní omezení na již existujících silnicích. V termínu...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim - Městští radní v květnu mimo jiné schválili výsledky výběrového řízení veřejné zakázky na zařízení pro měření úsekové rychlosti vozidel a...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Nemožné se stane skutkem. Část rozbité silnice, která v současné době supluje nedokončenou druhou část obchvatu města, přijde opravit....Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Na posledním loňském jednání městského zastupitelstva stačilo „postrašit“ místostarostu Jaroslava Trávníčka (ČSSD) vedením Ředitelství...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Malé opakování setkání, které Chrudimští patrioti uspořádali v prosinci roku 2015 se chystá na středu 1. listopadu. V pět hodin se opět v...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Společnost Homa Holding, která vlastní hotel Bohemia, vyrukovala opět s návrhem dostavět parkoviště před hotelem. Opět ale nejde o...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Žádost firmy Homa holding o změnu v projektu výstavby parkoviště rozdělila místní politiky. Zatímco část zastupitelů byla přesvědčena o...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – O autobusovém nádraží Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Radnice by celý prostor ráda opravila, ale prozatím veškeré tyto snahy...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Jeden z pravidelných čtenářů Chrudimských novin se na redakci obrátil s dotazem po stavu, v němž se nyní nachází stavba obchvatu města. Šéf...Celý článek »