Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 20 týdnů
Rozhovice - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí kolem poledne na rovném úseku směrem na Heřmanův Městec. Čelně se zde střetlo...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Ráby - Druhý svátek vánoční vyráželi hasiči celkem k 11 nahlášeným událostem. Tou nejtragičtější byla nehoda poblíž zmiňované obce na Pardubicku...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Pardubice - Ve večerních hodinách zahlédli strážníci městské policie, kteří procházeli Masarykovým náměstím, srážku cyklisty s osobním autem....Celý článek »
vydáno před 4 dny 12 hodin
Pardubický kraj – Choceň a její okolí je vyhlášeným místem pro cyklisty i z Chrudimi. Možná, že jste včera v kritické době nacházeli poblíž místa,...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 den
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Během posledních dvanácti hodin se v Pardubickém kraji odehrály podle mluvčí policie dvě smrtelné dopravní nehody. První se stala na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubice – Poznáte cyklistu v červené bundě? Pardubičtí kriminalisté naléhavě prosí veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění.Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Rozhovice – V úterý 24. března pět minut před 19. hodinou vešel muž v tmavém oblečení s rouškou na ústech do prostoru benzinové čerpací stanice v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – 19. ledna v 16:40 hodin došlo na místní komunikaci v Chrudimi, ulice Na Ostrově u domu čp. 543, ke střetu vozidla značky Škoda Felicia...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim/Rozhovice – Někdo před Vánoci shání peníze půjčkou od banky, jiný spoléhá na prémie v zaměstnaní, další neváhá a vybere benzínovou pumpu. Té...Celý článek »